Förfrågan vindsrenovering"Namnet Lazuli är hämtat från Carl Jonas Love Almqvists roman Drottningens Juvelsmycke" - Tobias Eklund, Ägare

Tobias Eklund

Kunskap, passion och ägarskap.

Lazuli är ett fastighets- och byggverksamhetsbolag med främsta inriktning mot vindsvåningar och bostadsrätter i Stockholmsområdet. Vi köper råvindar samt bostadsrätter och förädlar dem till moderna, vackra lägenheter. Lazuli bygger även om andra fastighetsutrymmen till lägenheter, t.ex. lokaler, f.d. tvättstugor, förrådsutrymmen, osv. Därtill utför vi projektledning samt arkitekt- och byggverksamhet på uppdrag. Namnet Lazuli är hämtat från Carl Jonas Love Almqvists roman Drottningens Juvelsmycke (1834).
Lazuli är ett ambitiöst, svenskt företag med bred kompetens. En av våra styrkor är att vi kombinerar både teoretiska och praktiska kvalitéer, något vi uppfattar som sällsynt i dagens byggsverige.

-Tobias Eklund, Ägare

Vårt arbetssätt

Lazuli tar ofta hand om hela vindsombyggnadsprocedurer, dvs. planering i samråd med bostadsrättsföreningen, bygglovsritningar, konsultarbeten, ev. förrådsflytt till källare, själva vindsombyggnationen osv. Detta, tillsammans med vår breda kompetens, gör det enkelt, säkert och fördelaktigt för bostadsrättsföreningar att ha oss som entreprenör i huset.

Vad säger våra kunder om oss?

Det finns många egenskaper hos oss som vi ofta får höra att våra kunder uppskattar. Den främsta framgångsfaktoren för oss har varit att vi lyckats ha en personlig  och omtänksam relation till våra kunder och samarbetspartners.